Biografia

_MG_4049

Secondtrast es caracteritza per la màgia de dues veus femenines que es fusionen per donar vida als seus sentiments, emocions i ideals en forma de cançons envoltades pels ritmes jamaicans.
Junt amb la seva banda formen un grup únic i diferent amb molta força i sempre partint del respecte i de la feina ben feta.
Música plena d’il·lusions, lletres que parlen d’igualtat, amor, sentiments… Això és Secondtrast, un projecte que parteix de la senzillesa, perseverància, esforç per superar-se i donar el millor de nosaltres amb l’objectiu de transmetre la nostra essència a cada pas que donem.

Qui som?

 

Som Laia Pastor i Sònia Solfa les que iniciem el projecte Secondtrast en solitari, cantant generalment en anglès, sobre els nostres riddims en format Sound System l’any 2005. Compaginant la nostra música fent de coristes, en un principi amb la banda de Green Valley, una experiència curta però molt intensa on vam aprendre moltíssim i amb la banda de Roe Green & Txipiaité Band en la que vam formar una gran família durant 6 anys. Finalment consolidem la pròpia banda al complet l’any 2011 on surt la primera maqueta Paper Ship, que obté el segon premi al concurs Reussona2012. Junt amb la banda anem perfilant el nostre estil i el gener del 2015 surt a la llum la segona maqueta Action. La que ens dóna peu a guanyar el primer premi del concurs Reggae Talentos el 2016. Un premi que ens arriba amb molta energia per seguir endavant i decidir gravar el primer treball discogràfic junt amb el productor Xavier Vallverdú, excomponent de la reconeguda banda Bongo Botrako i la discogràfica Coopula Edit. Un disc gravat al estudi Lacasia de la música de Osca que presentarem la pròxima tardor 2017. De dins enfora, és el primer disc gairebé tot en català. Temes molt nostres, que parlen de sentiments profounds, en el que el missatge principal diu «Escolta’t per estar bé amb tu mateixa i així poder estar bé amb tot el que t’envolta». Les lletres sempre tenen aquest punt espiritual interior que ens surt de dins, donant ànims a ser una mateixa, valorar-se, lluitar, respectar… uns valors que ens defineixen molt bé.

Així doncs seguim endavant, sempre amb un somriure i amb l’objectiu de fer-vos gaudir d’aquesta música que tan sentim, ritmes jamaicans, early reggae, ska, rocksteady i reggae roots.

Quiénes somos?

 

Somos Laia Pastor y Sònia Solfa las que iniciamos el proyecto Secondtrast en solitario, cantando generalmente en inglés, sobre nuestros riddims en formato Sound System el año 2005. Compaginando nuestra música haciendo de coristas, en un principio con la banda de Green Valley, una experiencia corta pero muy intensa donde aprendimos muchísimo y con la banda de Roe Green & Txipiaité Band en la que formamos una gran familia durante 6 años. Finalmente consolidamos la propia banda al completo en el año 2011 y sale la primera maqueta Paper Ship, que obtiene el segundo premio del concurso Reussona2012. Junto con la banda vamos perfilando  nuestro estilo y en enero del 2015 sale a la luz la segunda maqueta Action. Con la que nos permite ganar el primer premio del concurso Reggae Talentos en 2016. Un premio que nos llega con mucha energía para seguir adelante y decidir grabar el primer trabajo discográfico junto al productor Xavier Vallverdú, componente de la reconocida banda Bongo Botrako y la discográfica Coopula Edit. Un disco gravado en el estudio Lacasia de la Música de Huesca que presentaremos el próximo otoño 2017. De dins enfora, es el primer disco con muchos temas en catalán. Temas muy nuestros, que hablan de sentimientos profundos, en el que el mensaje principal dice » Escúchate  para estar bien  contigo misma y así poder estar bien con todo lo que te rodea». Las letras siempre tienen éste punto espiritual interior que nos sale de dentro, animando a  ser una misma, valorarse, luchar, respetar… unos valores que nos definen muy bien.

Seguimos adelante, siempre con una sonrisa y con el objetivo de haceros disfrutar de ésta música que tanto sentimos, ritmos jamaicanos, early reggae, ska, rocksteady y reggae roots.

TENS GANES DE SECONDTRAST???

Vibrant amb els ritmes jamaicans!